interieuradvies nijverdal

Voor een jong gezin in Nijverdal mocht Streept interieur & concepts een ontwerp maken voor de woonkamer en keuken van hun nieuwe woning. Het gezin kwam uit een kleinere woning en kreeg kort voor de intake de sleutel van een prachtig ruim huis met een heerlijke woonkamer en keuken. Een ruimte die vroeg om sfeer, lef en gezelligheid.

Dat het gezin een statement durft te maken kwam al snel naar voren, voor een uitgesproken behangetje deinsden ze zeker niet terug. Het was dan ook hun wens om een fijn huis te creëren met daarin zeker wat toffe eyecatchers. Ze hadden in hun vorige woning al een prachtig interieur, welke als uitgangspunt genomen mocht worden, maar dan met wat extra body. De keuken kreeg subtiele kleuren met een speels effect, de woonkamer kreeg groen als basiskleur en verschillende knusse hoekjes om je terug te trekken of om samen tijd door te brengen. Een stoere bank, in een prachtige lichtgrijze stof vormt samen met een gewaagde muur in de zithoek een heerlijke en knusse plek. De eettafel zorgt voor een verbinding tussen de keuken en de woonkamer en een heerlijke (lees)hoek in een speels nisje erbij toegevoegd maakt het geheel verrassend, uniek en sfeervol. Waar de bewoners het zelf al een knutselhuis noemden, is het nu een heerlijk knutselhuis vol met sfeer en lef! Een perfect huis voor dit fijne, jonge gezin!