interieuradvies raalte

Voor een nieuw te bouwen woning in Raalte mocht ik een volledig interieur ontwerpen voor de woonkamer en keuken. Alles vanaf blanco, met slechts een servieskast, een piano en een set salontafels om mee te nemen vanuit de huidige woning. Een verfrissend, modern en sfeervol ontwerp voor een woning die de bewoners zelf nog niet eens in het ‘echt’ hebben gezien. Een heerlijk project!

De wens van de bewoners was een warm geheel met industriële en moderne invloeden. Rust, maar toch ook een interieur vol met originele eyecatchers. Het moodboard geeft een perfect overzicht van de sfeer weer, waarbij donkerblauw als basiskleur gebruikt word en word afgewisseld met staal, rotan, hout en een verfrissende cognac kleur. Het keukenontwerp was al bedacht en werd al in productie genomen, deze werd door mij aangevuld met prachtige stoelen en een verfijnd behangetje om er een sfeervol geheel van te maken.

De zithoek kreeg een heerlijke grote bank en word daarmee een heerlijke loungehoek voor de bewoners. Door de grote raampartij kunnen zij vanaf deze plek heerlijk naar buiten kijken, hebben zij overzicht op de keuken, kunnen zij meekijken en meeluisteren met het piano spelen en hebben zij een perfecte plek voor bij de moderne haard. Door het wandmeubel met het blauwe nisje komt de blauwe kleur op een speelse manier terug in de tv-hoek en zorgt dit tegelijkertijd voor een intieme sfeer in de ruime woning. Een woning vol met toffe eyecatchers, stoere elementen en een moderne feeling, perfect passend bij het fijne gezin waarvoor ik het ontwerp mocht maken!