interieuradvies heino

In Heino mocht ik voor een jong gezin een maatwerk advies ontwerpen voor de woonkamer en keuken. Een bestaande basis met nieuwe kleuren, een nieuw indelingsplan en een aantal nieuwe meubels en accessoires. Dit resulteerde in een nieuwe en persoonlijke inrichting met een frisse en sfeervolle blik.

Een van de uitgangspunten voor het interieur was de kleur groen, welke als fijne basiskleur terugkomt door de gehele verdieping. Samen met roze en paarse stoeltjes in de eethoek, velvet stoffen in de woonkamer en de kleur Heartwood in accentkleuren en in de hal, vormt de woning een warm geheel waar zowel plek is voor uitgebreid tafelen, heerlijk films te kijken in de zithoek en een fijn plekje voor de kleine om te spelen. Een ontwerp waarin nu alle functies overlopen en het kleurgebruik samen met de indeling zorgt voor een doorlopend en sfeervol geheel. Zo’n groot effect bereiken met een grote hoeveelheid aan bestaande meubelen geeft perfect weer hoeveel kleur en indeling met een ruimte kunnen doen. Al met al een heerlijk familiehuis voor dit fijne gezin!