interieuradvies nijmegen

Voor een gezin uit Nijmegen mocht ik het nieuwe jaar beginnen met een leuk interieuradvies. Een knusse woning waarbij de zithoek een ware zitkuil is. Dát, in combinatie met een nieuw bestelde eettafel en bankje én een schilder die gepland stond vroeg om een volledig nieuw interieur. En of ze die gekregen hebben; een ware weerspiegeling van de bewoners!

Toen ik de woning voor het intakegesprek binnen kwam lopen voelde ik meteen de fijne sfeer die de woning meedraagt. Hoe gezellig is het als je woonkamer zich in een kuil bevind? Als er verschillende laagjes in je interieur zitten? De nieuwe inrichting mocht kleur bevatten, stoere elementen en moest een warme eenheid worden. De bewoners waren vooral op zoek naar de sfeer van een gezellig en stoer familiehuis. Door middel van eenheid in de kleuren, warme items als rotan en gele accessoires én door middel van een luchtige indeling is het een woning geworden waarin alle wensen samen zijn gekomen. Een relaxte zitkuil, een gezellige eettafel, een ruime keuken en een fijne muziek / leeshoek. Voor ieder wat wils!