interieuradvies raalte

Een volledig interieuradvies voor een jong gezin uit Raalte. Een gezin dat durft, houd van kleur en graag een interieur heeft dat uniek is. En uniek hebben ze gekregen. De bestaande, vrijstaande woning in Raalte Noord kreeg van binnen een totale metamorfose en is nu een perfecte weerspiegeling van de bewoners.

Het intakegesprek bij het gezin begon met de zinnen; ‘wij houden van kleur’, ‘wij willen graag iets wat verre van standaard is’, ‘wij houden wel van een gewaagd interieur’. De basiskleur van de nieuwe woonkamer werd groen, de accenten werden vervuld met roze, rood en geel. Kleuren gebaseerd op de vrolijke en bekende IXXI dat het stel al bezat. Het geheel werd aangevuld met stoere elementen als staal, leer en toffe tegeltjes als blikvanger. De echte eyecatcher word de nieuwe bank, een groot en gekleurd exemplaar waar minstens een hele familie op past voor avonden vol met films en gezelligheid. En dat nog eens in een heerlijke velvet groene uitvoering. Een echt familiehuis voor een fijn gezin.