serbia

Servië; het grootste land uit de Balkan groep. Een land met historie, schoonheid en cultuur. En vergeet absoluut de gastvrijheid niet! Afgelopen zomer ging ik een kleine drie weken op bezoek in dit mooie land; ik leerde over alle hierboven beschreven aspecten en leerde vooral heel veel lieve mensen kennen. Welke mij hun land dan weer vol trots lieten zien. Welke ik nu weer aan jullie laat zien.

Erg veel foto’s zijn er deze keer niet, gedeeltelijk ook omdat ik een deel geschoten heb met mijn analoge camera die nog ontwikkeld moeten worden. Jullie kunnen dus nog meer verwachten ;) De foto’s hieronder zijn allen geschoten in Novi Sad, de tweede grootste stad van het land waar onder andere het enorme Exit festival wordt gehouden. Ik hoop dat ik jullie mag inspireren, vooral om zelf dit land ook eens te gaan ontdekken!