interieuradvies nieuwleusen

Voor een jong gezin uit Nieuwleusen mocht Streept interieur & concepts voor de zomer een volledig advies ontwerpen voor woonkamer en keuken. Het begon allemaal bij de wens voor een nieuwe vloer, nieuwe kleuren, maar mondde uit naar de nieuwsgierigheid naar een volledig nieuw interieur voor de nieuwbouwwoning. 

Het jonge gezin met twee kinderen woont al enkele jaren in de nieuwbouwwoning in een jonge wijk in Nieuwleusen, waar ze een heerlijk huisje hebben dat toe was aan een nieuwe inrichting. De woonwens wat licht, luchtig en ruimtelijk. Een rustige basis aangevuld met groentinten en plek voor de kinderen. Het advies bood ruimte voor een lange wandkast waar zowel de computer, als een kinderhoekje en de eettafel bankje in werden verwerkt. Deze wandkast zorgt er tevens voor dat de keuken en woonkamer mooi overvloeien en dat er genoeg opbergruimte is voor het hele gezin. Daarnaast werd er een lekkere zithoek gecreëerd, welke ondanks de openheid toch een heerlijk knusse uitstraling heeft. Al met al een heerlijk familiehuis.