hometown

Reizen is geweldig; het is fantastisch andere culturen te ontdekken, mensen met een andere komaf te leren kennen en de straatbeelden in andere landen te aanschouwen. Maar af en toe vergeten we de schoonheid van ons thuisfront. Vandaar dat ik de fotoserie ‘Hometown’ startte. Een kleine impressie op de blog die op mijn computer al aan het uitmondden is in een geheel boek vol foto’s. Als dat niet even een fijne herinnering is..

Zoals de titel al zegt zijn alle foto’s genomen in het gebied waar ik geboren ben en zelfs nog steeds woon. Zwolle en Deventer inbegrepen als omstreken, maar met name de natuur dicht bij huis. Want ook dit is vaak mooier dan we ons realiseren. Geniet daarom hieronder van alles om mij heen wat mij inspireerde en hopelijk kan ik jullie snel blij maken met beelden van het echte boek. Wat kijk ik er naar uit om nog veel meer van deze ‘eenvoudige’ kiekjes met jullie te delen! Hierbij een kleine impressie van het onderdeel ‘nature’ – hometown.