interieuradvies haarle

Voor een echtpaar uit Haarle mocht Streept interieur & concepts een paar maanden geleden een maatwerk advies ontwerpen. De basis van de woning was al in goede staat na een recente verbouwing, maar de aankleding mocht nog een boost gebruiken. Van nieuwe meubels tot aan een maatkast, een totaal nieuwe sfeer maakte de woning tot een echt thuis.

De woonwens van de bewoners was om een rustige sfeer met meer warmte te creëren in hun bestaande basis. De vloer en het behang mocht overal blijven, deze was recentelijk vervangen, maar de meubels mochten grotendeels en indeling mocht geheel vernieuwd worden. De nieuwe indeling is volledig omgegooid; waar de tv stond bevind zich nu de bank, en andersom. Het oude tv-meubel maakte plaats voor een nieuw, inbouw element dat prachtig doorloopt van muur tot schouw. De meterkast werd aangevuld met een verhoging, wat perfect gebruikt kan worden voor styling en aankleding.

Ook in de keuken ging de boel om en kwam er een nieuwe eettafel, nieuwe wandelementen en komt het oude tv-meubel terug. Dit alles om de ruimtes meer in balans te brengen en de sfeer en beleving te veranderen en te versterken. De woonwensen van het echtpaar werden uitgevoerd en de nieuwe situatie heeft een flinke dosis warmte en sfeer en zorgt tegelijkertijd voor het echte thuisgevoel. Een warm interieur, passend bij een warm huis.