london stories

Een citytrip naar Londen, dat is natuurlijk nooit verkeerd. Eind mei zat ik in het vliegtuig om samen met vriendinnetje Danique, Hilde op te zoeken, een andere vriendin die daar al een hele tijd als au-pair aan het werk is. Een goede reden voor een inspiratiereisje dus! En inspiratie kon het mooie Londen ons zeker bieden, want naast de standaard highlights bezochten we de leukste wijkjes en locaties. En die waren zelfs zo mooi, dat ik mn camera tijdens al dat loeren nog vergat ook. Vandaar een serie fijne telefoonfoto’s. 

De eerste dag begon met veel lopen, iets met een verdwaald hotel hebben geboekt. Vervolgens heel veel lekker eten om het weekendje goed te beginnen. ‘S avonds voegde Hilde zich bij Danique en mij en kon het echte feest beginnen. De tweede dag bezochten we het mooie Camden, waar we heerlijk aten op Camden Market; een echte aanrader voor streetfood lovers! De middag sloten we af in Notting Hill, waar we genoten van heerlijke gekleurde droomhuisjes. Misschien moeten we in Nederland die kwast ook maar eens pakken?

Verder bezochten we tijdens ons reisje Shoreditch, op zoek naar al de prachtige streetart, deden we veel drankjes, huurden we een fiets om als echte Hollanders Londen per fiets te ontdekken en zagen we nog veel meer inspiratie in onder andere metro’s, parkjes en afgelegen straatjes. Want inspiratie is werkelijk overal ;)

Liefs, Lieke