interieuradvies raalte

Voor een echtpaar uit Raalte mocht Streept interieur & concepts begin 2018 starten met een volledig interieuradvies voor de woonkamer en keuken. De woning mocht zowel van nieuwe meubels voorzien worden, als van nieuw kleurgebruik, nieuwe verlichting en een nieuw voorstel voor de keuken. Een nieuw interieur met een tintje bestaande basis. 

De bewoners van deze woning waren al een tijdje op zoek naar iets nieuws; een nieuwe sfeer, een nieuwe indeling en nieuwe meubels. Toch kwamen zij elke keer weer bij hetzelfde uit en daarom schakelden zij Streept interieur & concepts in om hiermee te helpen. Het nieuwe ontwerp is een warme, gezellige woning met een stoer randje geworden, waarin iedereen zich thuisvoelt. Zowel de bewoners, als de kinderen en kleinkinderen. In het ontwerp komen verschillende wensen samen, worden woonproblemen opgelost en komt de stijl en smaak van de bewoners terug naar voren. Een bestaande woning in een nieuw jasje.