inspiring ljubljana

Al eerder deelde ik wat sneeuwkiekjes van het winterse Slovenië, waar ik afgelopen Oud en Nieuw doorbracht. Natuurlijk heeft het land veel meer te bieden dan alleen sneeuw en bergen; namelijk een boek vol inspiratie. Naast de schattige huisjes heeft Slovenië prachtige gebouwen met een oosters randje en vind je veel street art op de straten. Helemaal mijn ding, dus vandaar dat ik deze inspiratie graag met jullie deel.

Weinig woorden, vooral veel foto’s. Ljubljana heeft vanalles, zelfs hetgeen wat je er niet verwacht. Deze kleine hoofdstad heeft dan ook een speciaal plekje gekregen in de fotorollen in mijn hoofd. Heel veel moois wat ik hieronder graag met jou deel. Ik verbleef tijdens mijn reis bij een Sloveense vriendin die ik tijdens een uitwisseling in Georgië leerde kennen. De eerste paar dagen met nog een Deens meisje en een Bulgaarse jongen erbij, de laatste paar dagen alleen. Door een local te kennen krijg je al snel de plekjes te zien die een ander over zal slaan en hoor je ook nog eens alle inside information. Perfect dus voor mij en voor een foto tripje! Let’s get inspired!