interieuradvies heino

Voor een mevrouw uit Heino mocht Streept interieur & concepts begin 2018 starten met een volledig interieuradvies voor de woonkamer en keuken. Alle aspecten mochten hierin meegenomen worden; van vloer tot muren en van kozijnen tot meubels. Een nieuw interieur met een bestaande dosis persoonlijkheid. 

Natuurlijke elementen en kleuren met een industrieel tintje waren de wensen van de bewoonster. Stoer, contrast en originaliteit waren de keywoorden die haar stijl omschreven. Aan de hand van deze elementen ging Streept interieur & concepts aan de slag met een passend en persoonlijk interieur, dat leidde in onder andere een custom tv-meubel waarin de meterkast verwerkt zit, stoere accenten in kozijnen en deuren en natuurlijke elementen in accessoires en details. Een advies waarmee de bewoonster personaliteit terugziet en de woning een weerspiegeling is van de bewoonster zelf; natuurlijk, stoer en onwijs gezellig.