long time no see

Hello. Daar was ik gelukkig weer op blog gebied. Terug van weggeweest, maar wel met een nieuw format. Inspiratie is de key, tot alles eigenlijk. Voor het bedenken van nieuwe plannen, voor het uitwerken van interieuradviezen, maar ook voor alle mensen om je heen is het belangrijk om geprikkeld en geïnspireerd te raken. Dus vanaf nu een inspiratieplatform in plaats van een echte blog. Here we go. 

Het echte bloggen was even niet meer mijn ding, het voelde allemaal te veel als een verplichting en echt gelukkig werd ik er niet meer van. Ik begon de mooie dingen om me heen niet meer helemaal te herkennen omdat ik constant druk was met de ‘ik moet er nog een blogpost uitgooien’ feeling. Daarom gooide ik even helemaal het roer om, focuste ik me een tijdje op alle andere leuke dingen om me heen om het vervolgens, nu dus, weer op te pakken. Maar wel, met het delen van inspiratie. Puur alles wat ik leuk vind en waarvan ik hoop dat jullie er net zo blij van worden en geïnspireerd door raken. Heel erg belangrijk dus.

Maar wees niet getreurd. Om het interieur namelijk niet helemaal van mij af te gooien ga ik vanaf nu hier ook mijn werk delen; wat maakte ik, voor wie en waarom. Wat waren de wensen? Hoe verliep het project en hoe ziet het wordt het eindresultaat? Want nieuwsgierig zijn hoort erbij! Daarnaast kan inspiratie dat ik tegenkom en deel ook prima interieur zijn, want ik ben en blijf een interieurmeisje nota bene.

 

xo Lieke