Interieuradvies door Streept

Yes! Het is zo ver! Na een (bijna) afgeronde opleiding Kleur- en Interieuradvies heb ik mij ingeschreven bij de KvK voor het geven van interieuradviezen en het doen van conceptontwikkeling. Vanaf vandaag kun je bij mij terecht voor het verkrijgen van advies voor jouw interieur en woning. Door middel van verschillende pakketten en het aanbieden van een maatwerk optie zit er altijd wel iets passends voor jou tussen! 

Om een advies aan te bieden dat aansluit bij jouw wensen bied ik maar liefst drie adviespakketten aan. Zo kun je bij mij terecht voor een ‘Volledig advies‘, voor een ‘Live advies‘, de optie ‘Afstyling interieur‘ en een ‘Maatwerk‘ optie. Voor ieder wat wils en de beste manier om een advies aan te laten sluiten op jouw wensen. Daarnaast kunnen bedrijven ook bij mij terecht voor ‘Conceptontwikkeling‘. Hierbij help ik jou om alles uit jou bedrijf te halen en een passend plaatje te bedenken voor jou en jouw producten/diensten.

Al met al een onwijs leuke en spannende uitdaging waar ik met veel plezier aan ga beginnen. Van je hobby je beroep maken is iets erg tofs en dat ik dat op deze manier kan doen vind ik ontzettend leuk. Dus mocht je in de knoop zitten met de indeling van jouw interieur of ben jij vooral toe aan iets nieuws? Schroom dan niet om het formulier op een van de pagina’s in te vullen, of om mij een mailtje te doen op hello@streept.com. Ik zal jou dan zo snel mogelijk terug mailen en wie weet zien wij elkaar binnenkort voor een intakegesprek bij jou thuis!

Cadeautje voor jullie van Streept

Om te vieren dat ik gestart ben met het geven van interieuradviezen is er een leuke actie geldig voor de eerste drie maanden. Van 1 juni tot en met 31 augustus 2017 kun je nu een Volledig advies aanvragen voor slechts €300,00. Deze adviezen zijn aan te vragen via het oorspronkelijke formulier onder het kopje ‘Volledig advies‘ en de korting word automatisch verrekend. Makkelijker kan het niet! Ben jij net zo enthousiast als ik?

 

Liefs,

Lieke