MAATWERK

Zit jouw wensen combinatie niet tussen de samengestelde pakketten? Wil jij echter wel graag een advies op maat? Dan kun je kiezen voor de volgende optie. Bij ‘Maatwerk’ kun jij jouw eigen pakket samenstellen. Op deze manier kun jij precies aangeven wat jouw wensen zijn en op welke gebieden jij graag advies zal willen ontvangen. Aan de hand van deze elementen zal er een persoonlijk pakket ontstaan die aansluit bij jouw wensen. Ook zie je hier meteen de prijzen van verschillende onderdelen. Zo kunt je een pakket samenstellen op budget, maar kun je ook kijken naar elementen die toegevoegd kunnen worden aan bijvoorbeeld een ‘Volledig advies’. Zo weet je precies wat jouw Maatwerkadvies zal kosten!

Een maatwerk optie is altijd inclusief intake gesprek, moodboard, visie, plattegronden en eindpresentatie. Hiervoor word een startbedrag van €100,00 gerekend (exclusief BTW). Wil je echter advies op één onderdeel uit de maatwerk opties, dan kan het starttarief inclusief bijbehoren weggelaten worden.

Het bovengenoemde advies is geldig voor één ruimte, wanneer een combinatie van ruimtes gewenst is word de prijs bij inzien bepaald. Daarnaast vraag ik voor opdrachten buiten een straal van 20 km vanaf mijn kantooradres een kilometervergoeding van €0,25 (exclusief btw) per km.

Na het inzenden van dit formulier zal ik zo spoedig mogelijk contact opnemen om verdere wensen door te spreken en inzending definitief te maken.