vaderdag: 3 tips voor een stylish, budget cadeau

Wat is er nou leuker dan het geven van een cadeautje aan niemand minder dan je eigen vader? Juist, het geven van een stylish verantwoord cadeautje aan je eigen vader! Daar gaan wij nu voor zorgen. Hieronder vind je acht cadeautips voor dat ene, perfecte cadeau voor een heel leuk prijsje! 

streept-vaderdag-cadeautips-puikart

Stylish drinken

Hoe leuk is het als een bieropener er ook nog eens onwijs tof en grafisch uitziet? Deze toffe exemplaren van PuikArt zijn het ideale cadeau voor vaderdag wanneer jou vader graag met een biertje de zomer doorbrengt. Om het helemaal af te maken voeg je een leuk (speciaal)biertje toe aan het geheel en af is je originele cadeau. Oh, en om het nog aantrekkelijker te maken. Met zo’n toffe opener is het ook niet meer zo’n probleem als hij af en toe op tafel blijft liggen!

streept-vaderdag-cadeautips-swiftextiles

Barbecuen in stijl

Houd jouw vader ook wel van een lekkere barbecue met vrienden en familie? Hangt hij graag de kok uit op deze feestjes? Of is jou vader sowieso een echte keukenprins? Wat dacht je dan van dit toffe schort van Swiftextiles! Voorkomt dat z’n kleren straks onder de vetspetters zitten én zorgt voor een stoere look tijdens het koken of bakken. Dubbelop leuk dus! Ik denk dat we het perfecte en meest praktische cadeau al gevonden hebben!

streept-vaderdag-cadautips-birambi-jpg

Note for your dad

En last but not least; een toffe, persoonlijke quote voor je vader. Hoe leuk is het om je vader te verassen met een persoonlijke quote als deze? Vroeger zag je hem waarschijnlijk als echte held, nu is hij dat vooral figuurlijk. Desalniettemin blijft hij de belangrijkste held in jou leven, dus een toepasselijke Birambi quote is een perfect cadeau! Ook is hij leverbaar met een andere leuke quote, dus mocht die beter aansluiten bij jou lieve vader; de keuze is reuze. Ik ben fan in ieder geval!

Zo, dat waren drie suggesties voor een stylisch verantwoord vaderdag cadeautje. Zit jou perfecte cadeau er nou nog niet tussen? Kijk dan eens bij de Selected by Streept items, want wie weet vind jij jou perfecte cadeau daar!

 

Liefs,

Lieke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *