stoer en scandinavisch // lookbook

stoer en scandinavisch // lookbook
// Salontafel // Vloerkleed // Bank // Trolley // Ixxi // Vitrinekast // Kleur muur //

De categorie Lookbook is een variant op de welbekende binnenkijker. Elke post omvat een ‘shop the look’, waarin een (bekende) blogger, Instagrammer of lezer van mijn blog met een goed interieur, een favoriete plek met ons deelt. Hierbij zijn de artikelen voor je opgesomd, zodat je precies weet waar een artikel te koop is. Al benieuwd van wie deze stoere woonkamer is?

Vandaag is er alweer een Ilse aan bod, iets met de derde keer op rij. Dit maal is het Ilse van Elliswijk, waarvan de woonkamer een plekje op mijn blog krijgt. Want hé, deze is wel heel erg stoer ingericht! Naast haar prachtige instagram, heeft Ilse sinds kort ook haar eigen blog. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. De stijl van Ilse is voornamelijk Scandinavisch, maar met een net wat andere twist. Een eigen stijl creëren door middel van stoere elementen en verassende kleuren vind ze dan ook heerlijk om te doen. De bank is toch wel de favoriete plek van het gezin: “Hij is echt heerlijk om ’s avonds op neer te ploffen en bij te komen van een werkdag”, aldus Ilse. In combinatie met het kleed vormt het een zacht geheel tegenover de robuuste salontafel en de stoere kleur op de muur, dat een mooi contrast oplevert met de overige witte muren. Het gele accentje maakt het geheel net even wat spannender en de prachtige IXXI zorgt samen met de overige foto’s en kaartjes voor een persoonlijke feeling.

Heb jij nou zelf ook een heel gaaf interieur en zou jij graag je favoriete plekje willen delen? Stuur dan een proeffoto (dit mag elke plek naar keuze zijn) naar hello@streept.com met als onderwerp ‘Lookbook’, en wie weet sta jij hier de volgende keer te shinen!

 

Liefs,

Lieke

 

1 Reactie

  1. Joop en Ans
    oktober 22, 2016 / 9:15 pm

    Leuke blog Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *