sfeervol bureau // lookbook

sfeervol bureau // lookbook
// opbergmandje // monstera blad // kweekkas // wandhanger // fotolijstje //

De categorie Lookbook is een variant op de welbekende binnenkijker. Elke post omvat een ‘shop the look’, waarin een (bekende) blogger, Instagrammer of lezer van mijn blog met een goed interieur, een favoriete plek met ons deelt. Hierbij zijn de artikelen voor je opgesomd, zodat je precies weet waar een artikel te koop is. Komt deze fijne plek je al bekend voor?

Dit heerlijke hoekje komt uit de sfeervolle kamer van Lieke (hello naamgenootje!). En niet alleen dit hoekje uit haar kamer ziet er onwijs fijn uit, ik ontving maar liefst drie favoriete plekken die er allemaal even fijn uitzagen. Maar goed, dit plekje paste heerlijk bij het concept van deze maand en gaf een mooi aantal producten weer die Liekes stijl omschrijven.

Het bureau is een van haar favoriete plekken omdat ze hier graag werkt aan haar blog. Het bureau is heerlijk lang, waardoor er genoeg ruimte is om alle spullen kwijt te kunnen. De witte ondergrond zorgt dat er een eenheid ontstaat en het niet te ‘rommelig’ lijkt. Een van Liekes favoriete elementen in interieurs zijn planten; “Ik ben gek op planten, maar ondanks dat ik er erg mijn best op doe blijven ze vaak niet erg lang in leven”, aldus Lieke. De oplossing is te zien op haar bureau, cactussen en een tof (nep)blad geven ook al een heleboel sfeer met zich mee. Naast planten zijn lampjes en kaarsjes favoriet, maar dat was je misschien niet ontgaan ;) Benieuwd naar de stijl van Lieke, je vind meer op haar Instagram account!

Heb jij nou zelf ook een heel gaaf interieur en zou jij graag je favoriete plekje willen delen? Stuur dan een proeffoto (dit mag elke plek naar keuze zijn) naar hello@streept.com met als onderwerp ‘Lookbook’, en wie weet sta jij hier de volgende keer te shinen!

 

Liefs,

Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *