scandinavisch design meets bohemian // lookbook

scandinavisch design meets bohemian // lookbook

lookbook-marloeswonen-scandinavian-design-meets-bohemian

// Kussens // Poef // Lamp // Poster // Stoel // Kussen // Gebreide deken //

De categorie Lookbook is een variant op de welbekende binnenkijker. Elke post omvat een ‘shop the look’, waarin een (bekende) blogger, Instagrammer of lezer van mijn blog met een goed interieur, een favoriete plek met ons deelt. Hierbij zijn de artikelen voor je opgesomd, zodat je precies weet waar een artikel te koop is. Al benieuwd van wie deze prachtige slaapkamer is?

Marloes heeft een Instagram account dat ik inmiddels al weer een hele tijd met enorm veel plezier volg. Wat een fijne plaatjes deelt zij van haar huis. De stijl in het huis is een combinatie van Scandinavisch design en bohemian Ibiza; strakke meubels gecombineerd met veel natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een goed balans in het heerlijke huis. Deze zolder is momenteel de favoriete plek van Marloes: “Door het grote dakraam valt er zeeën van licht naar binnen, wat zorgt voor een heerlijke plek om je zelf terug te trekken met een goed boek of een stapel tijdschriften”. Een fijne kamer met een licht en luchtig karakter en een grafisch tintje. Een heerlijke plek om te ontspannen!

Heb jij nou zelf ook een heel gaaf interieur en zou jij graag je favoriete plekje willen delen? Stuur dan een proeffoto (dit mag elke plek naar keuze zijn) naar hello@streept.com met als onderwerp ‘Lookbook’, en wie weet sta jij hier de volgende keer te shinen!

 

Liefs,

Lieke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *