een kijkje in de keuken // lookbook

een kijkje in de keuken // lookbook
// lampjes // botanische print // melkkan // fornuis // theedoek // fles //

De categorie Lookbook is een variant op de welbekende binnenkijker. Elke post omvat een ‘shop the look’, waarin een (bekende) blogger, Instagrammer of lezer van mijn blog met een goed interieur, een favoriete plek met ons deelt. Hierbij zijn de artikelen voor je opgesomd, zodat je precies weet waar een artikel te koop is. Vandaag nemen we een kijkje in de keuken bij Jasmin!

Ze wonen slechts een half jaartje in hun nieuwe woning, maar toch is het al een heerlijk plekje! Doordat ze kozen voor een nieuwbouw woning was er de keuze om alles naar eigen wens in te richten. De stijl werd Scandinavisch, strak en landelijk. Met de keuken als fijnste plek in huis. Een heerlijke grote, lichte ruimte waar gezellig gekookt en gegeten kan worden met vrienden en familie. Ook combineert Jasmin graag verschillende stijlen met elkaar. De basis van de keuken werd strak, maar er werden zeker oude elementen als weegschalen en toffe lampjes aan toegevoegd. Ook koos Jasmin voor landelijke handgrepen en details in de keuken, zodat ook het sfeertje uit de rest van de woning weer heerlijk terugkomt.

Blauw is de kleur die door de gehele woning terugkomt. In de fijne keuken zorgt de kleur voor een frisse look en houd het het geheel lekker licht. Daarnaast sluit het mooi aan bij de andere tinten en werkt het volgens de bewoners heerlijk rustgevend. Dit alles zorgt voor een fijne sfeer en een passend plaatje door de rest van de woning! Een heerlijk kijkje in de keuken dus!

Heb jij nou zelf ook een heel gaaf interieur en zou jij graag je favoriete plekje willen delen? Stuur dan een proeffoto (dit mag elke plek naar keuze zijn) naar hello@streept.com met als onderwerp ‘Lookbook’, en wie weet sta jij hier de volgende keer te shinen!

 

Liefs,

Lieke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *