een heerlijk hoekje // lookbook

een heerlijk hoekje // lookbook
// Bijzettafel // Paperbag // Roze kussen // Kussen zwart-wit // Kaars //

De categorie Lookbook is een variant op de welbekende binnenkijker. Elke post omvat een ‘shop the look’, waarin een (bekende) blogger, Instagrammer of lezer van mijn blog met een goed interieur, een favoriete plek met ons deelt. Hierbij zijn de artikelen voor je opgesomd, zodat je precies weet waar een artikel te koop is. Komt deze fijne plek je al bekend voor?

De nog thuiswonende Babette van Studio Babsie deelt deze keer haar favoriete plekje in huis met ons; dit heerlijke zithoekje in haar slaapkamer. Dit is dan ook dé plek in huis waar ze op interieurgebied mag doen wat ze wil. En dat is heel veel ;). Het bankje kreeg ze negen jaar geleden alweer voor haar verjaardag, toen zat het interieur gevoel er al in. Hij werd bekleed in een blauwe kleur en was het perfecte verjaardagscadeau. Toen de ‘blauwe fase’ van Babette voorbij was, ging deze stof eraf en kwam deze bruine kleur tevoorschijn die perfect aansloot bij de andere kleuren in haar kamer. Het bankje vormt een heerlijk plekje om na school met een tijdschrift op weg te duiken en te genieten van de ondergaande zon welke ’s avonds door het raam te zien is!

De stijl van Babette is een combinatie van nieuwe items, heel veel toffe kringloopvondsten en leuke ‘do it yourself’ projecten. Vooral in dat kringloop onderdeel is ze onwijs goed; elke keer zien we op haar Instagram weer de meest toffe vondsten voorbij komen! Daarnaast worden veel items nog even onder handen genomen en passen ze vervolgens perfect bij de andere items in dit heerlijke hoekje! Ik vind het een onwijs lekker hoekje! Zie jij jezelf hier al zitten met een goed boek?

Heb jij nou zelf ook een heel gaaf interieur en zou jij graag je favoriete plekje willen delen? Stuur dan een proeffoto (dit mag elke plek naar keuze zijn) naar hello@streept.com met als onderwerp ‘Lookbook’, en wie weet sta jij hier de volgende keer te shinen!

 

Liefs,

Lieke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *