dromen over geel // lookbook

dromen over geel // lookbook
Fotolijstje // Kleur muur // Wandlamp // Kamerscherm //  Ornament blad // Plaid //

De categorie Lookbook is een variant op de welbekende binnenkijker. Elke post omvat een ‘shop the look’, waarin een (bekende) blogger, Instagrammer of lezer van mijn blog met een goed interieur, een favoriete plek met ons deelt. Hierbij zijn de artikelen voor je opgesomd, zodat je precies weet waar een artikel te koop is. Komt deze fijne slaapkamer je al bekend voor?

Stoer geel en grijs/groen in de slaapkamer van MetDanique. Een industriële touch, zoals die past bij de rest van Daniques stijl. Oude kistjes, stoere luiken achter het bed en ruwe materialen. Oude materialen hergebruiken is iets wat we vaak terugzien in Danique haar stijl. Dit alles gecombineerd met toffe nieuwe vondsten en items van de Scandinavische merken. Ook met kringloopgelukjes heeft Danique het zeker getroffen, vandaar enkele producten die niet in winkels terug te vinden zijn.

De toffe gele muur is een echt statement in de ruimte, verder is alles namelijk wit. Daarnaast is er met deze muurkleur een record gebroken, want dit is de kleur die het het langst volgehouden heeft en er daarmee al weer 2,5 jaar op zit! Hij staat lekker vrolijk en stoer tegelijkertijd en combineert lekker met andere favoriete kleuren als groen en grijs. Ook komt hij erg lekker uit met het vele binnenvallende licht. Samen maakt dit alles de slaapkamer Daniques favoriete plekje in huis! En dat begrijpen wij maar al te goed!

Heb jij nou zelf ook een heel gaaf interieur en zou jij graag je favoriete plekje willen delen? Stuur dan een proeffoto (dit mag elke plek naar keuze zijn) naar hello@streept.com met als onderwerp ‘Lookbook’, en wie weet sta jij hier de volgende keer te shinen!

 

Liefs,

Lieke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *