#streeptmonthly

#streeptmonthly

Een maand vol met fotootjes, allemaal geplaatst op mijn favoriete app; Instagram. Elke keer vind ik het weer heerlijk om die van jullie voorbij te zien komen en is het net zo fijn om die van mij te kunnen delen. Elke keer de leuke reacties, verblijdende berichtjes en fijne en goede tips. Ik wordt er blij van! En daarom deel ik elke maand mijn Instagram momenten van die maand met jullie. Deze maand is september aan de beurt. 

Alweer een hele tijd geleden dat er een laatste #streeptmonthly online kwam. Maaar, daar zijn we weer. Een klein overzichtje van de Instagramkiekjes van afgelopen maand. Ojaa, en een smokkel foto van de laatste dag van augustus; omdat ie zo leuk is! De maand september stond in het teken van de start van mijn nieuwe opleiding. Sinds kort ben ik gestart met de deeltijdopleiding Interieurstyling aan Academie Artemis in Amsterdam. Hiervoor ga ik elke maandag naar school en heb ik enkele dagen nodig voor thuisopdrachten.

De overige dagen vul ik sinds kort met het voor mijzelf werken. Ik ben druk bezig met het uitbreiden van mijn werk als freelance Interieuradviseur. Hiervoor doe ik opdrachten voor particulieren, maar wil ik mij ook gaan focussen op zakelijke klanten. Het zit allemaal nog in de opstartfase, maar sinds kort ben ik dus druk met hele dagen werken vanuit huis. En daarvoor was een leuke werkkamer natuurlijk een prè. Wie mijn Instagram een beetje gevolgd heeft, kan dus zien dat er steeds meer planten en fijne bureau accessoires bijkomen. Heerlijk! De komende tijd nog wat meer aandacht aan de inrichting geven en dan zal ik ook daar nog eens een blogpost aan wijden!

Al met al weer een heerlijke maand; een fijne start van een nieuw school/werkjaar! Hoe was jou september?

 

Liefs,

Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *