selected by streept

selected by streept

Selected by Streept. Een categorie waarin ik (onontdekte) producten show die bij het concept van de aansluitende maand passen. Deze maand draait het om “Monochrome”, een concept waarbij alles draait om een prachtige versie van eenvoud en kleurloze tonen. Denk aan de mooiste manieren van zwart/wit. Wat zijn jouw favoriete monochrome items?

Na al veel keramiek gezien te hebben deze maand, hebben we vandaag een heel tof item voor je klaar staan. Een wandhanger wel te verstaan. Dit prachtige exemplaar van De Weefteef hangt bij mij thuis aan de muur en wat word ik daar elke dag weer onwijs gelukkig van! De monochrome ‘Sterre‘ past perfect in het plaatje van deze maand, maar ook al haar andere items zijn zeker de moeite waard om te bewonderen. Het liefst hang ik mijn hele huis vol met Hannahs prachtige creaties! Want naast dat ze onwijs mooi zijn, zijn ze ook nog eens handgemaakt met een hele hoop liefde. Ben jij net zo enthousiast als ik?

 

Liefs,

Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *