#liekendanique winactie

#liekendanique winactie

Misschien heb je de hashtag #liekendanique al wel eens voorbij zien komen op een van onze Instagram accounts, zo niet, dan ga je er nu meer van horen! Samen met Danique van MetDanique ben ik een onwijs leuk en nieuw project gestart! Een project dat ontstond tijdens een middagje koffie drinken en waar we gewoonweg ingedoken zijn. Wat blijkt: een onwijs leuke en goede keuze, want wat een leuk project gaan wij tegemoet! 

Helaas, het project zelf blijft nog even onbesproken, deze gaan we later nog eens uitvoerig bespreken. Wat we wel alvast kunnen vertellen is dat we voor dit project twee dagen in het leuke Middelburg waren en dat we daar een aantal ontzettend lieve, leuke en inspirerende mensen hebben ontmoet. Een van deze lieve, inspirerende mensen is Eva van Moois&Meer. Eva heeft een winkeltje in Middelburg waar ze onder andere ontzettend mooie, nog met de hand gemaakte hamam doeken verkoopt. Wij waren direct verliefd op deze prachtige hamam doeken en daarom zijn wij ontzettend blij met het leuke nieuws dat wij er eentje aan één van jullie mogen weggeven!

Het gaat om de XL hamam doek Elle Mustard t.w.v. €62,-! Een extra groot, handgeweven hamam doek die te gebruiken is als bijvoorbeeld een sprei of plaid! De hamam doek is 220 x 150 cm en dus ideaal voor deze zomer op het strand, op de camping of in je eigen tuin!

 

Hoe kan je meedoen aan deze toffe winactie?

Like de Instagram accounts van MetDanique & Streept.

Like het Instagram account van Moois&Meer.

Laat een reactie achter onder één de winactie foto’s.

 

Op woensdag 26 juli wordt de winnaar of winnares van deze heerlijke hamam doek via Instagram bekend gemaakt! Houdt ons dus goed in de gaten.

Benieuwd naar meer updates van ons leuke project? Check dat ook zeker even de #liekendanique tag op onze favoriete app!

 

Liefs,

Lieke & Danique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *