let’s build a snowman // januari

Een nieuwe jaar en een nieuwe maand doen zich weer voor, het is Januari. En 2018 nog wel. Bij een nieuwe maand hoort een nieuw concept. Januari kreeg als concept “Let’s build a snowman”, een concept waarbij alles draait om het heerlijke gevoel van een frisse start. De koude winterdagen (hopelijk met nog wat sneeuw), frisse gloed en witte uitstraling. Perfect passend bij de koude, maar onwijs gezellige januarimaand en alle nieuwe en frisse uitstralingen die daarbij horen! 

Allereerst wil ik beginnen met jullie een onwijs fijn 2018 te wensen; dat al jullie dromen dit jaar mogen uitkomen en dat het een fantastisch jaar mag worden! Al vol met de goede voornemens? Of heb jij ze dit jaar even finaal laten varen? Ik begon mijn jaar in ieder geval goed met een heerlijke vakantie in Slovenië. Koud maar onwijs lekker ging ik mijn nieuwe jaar in, waarbij ik de laatste dagen van 2017 in de bergen verbleef en ik het nieuwe jaar starte in de hoofdstad Ljubljana. Hierover later in een blogpost nog meer.

Over het nieuwe concept; “Let’s build a snowman” staat voor de winterse kou van Januari, de eind van de winter en de frisse start van het nieuwe jaar. Een combinatie van cozy, warme items en nieuwe verfrissende producten zullen je deze maand dan ook om de oren vliegen, waardoor jij het nieuwe jaar hopelijk net zo lekker begint als ik. Let’s make it a year to remember!

 

Liefs,

Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *