vtwonen & designbeurs 2017

vtwonen & designbeurs 2017

Voor het zoveelste jaar op rij, maakt ik ook deze keer weer een uitstapje naar de Vtwonen & designbeurs in het Rai in Amsterdam. Deze keer bezocht ik de beurs met Danique van MetDanique. We begonnen met het bewonderen van de Wown stand, vervolgens wandelden we door het Vtwonenhuis, bekeken we overige standhouders over de gehele beurs en sloten we af met het prachtige ‘Artist Home’ by Karwei. Genoeg inspiratie voor de eerstkomende tijd! 

Om te beginnen bij de stijlkamers van het Vtwonenhuis; prachtige inrichtingen, de ene nog mooier dan de andere, maar oh wat wemelde het er van de mensen. Daarom heb ik het bij een paar duidelijke shots gehouden; stiekem ook om zelf lekker rond te kunnen neuzen tussen al het leuks! De stijlkamers van Vtwonen bestonden uit verschillende ruimtes; woonkamer, keuken, badkamer + slaapkamer, kinderkamer, tuinkamer en werkkamer. Allemaal stuk voor stuk prachtig ingericht, al vond ik de sfeer nog wel aardig overeen komen het huis van vorig jaar.. Wel was er dit jaar de toevoeging van het Tiny House; een minihuisje met een prachtige inrichting!

Ook was er een toffe, kleine verdieping op het huis gezet. Deze bevond zich boven de werkkamer en daar schoot ik deze prachtige plaatjes van de beelden en ornamenten. Lijkt me heerlijk om zo’n vide te kunnen hebben in huis ;). Hierboven ook mijn favoriete plekje in het Vtwonenhuis: het werkplekje in de slaapkamer. Samen met het Tiny House, waarvan je hieronder de keuken ziet, was de slaapkamer toch wel mijn favorietje van de stijlkamers! De prachtige roze tinten, die aansluiten bij de Flexa kleur van 2018, gecombineerd met gouden tinten. In het Tiny House veraste deze prachtige tiny keuken mij het meest. In zo’n kleine ruimte toch zo’n mooie keuken creëren; heel mooi!

Als laatste een kiekje van ‘by far’ mijn meest favoriete stand: Karwei. Al heb ik er maar één prachtige foto voor jullie van, ik heb mijn ogen hier uitgekeken. Wat een mooi concept en wat een prachtige uitwerking. Misschien moet ik hier thuis ook maar eens wat meer ‘Artist Home’ toe gaan voegen ;). Wat was jou favoriete stand of hoekje op de beurs van dit jaar?

 

Liefs,

Lieke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *