favorietjes op mijn werkplek

favorietjes op mijn werkplek

Al vaak zagen jullie hier mijn bureautje voorbij komen. Stiekem heel misleidend, want meestal werk ik niet eens vanaf die plek. Waar vandaan ik dan wel dagelijks mijn blogposts type en mijn interieuradviezen maak? Deze plek! En vandaag even een fijne shot van mijn bureau (wel een heel erg close-upje eigenlijk, want doorgaans is het hier een rommel). Daarnaast schafte ik vandaag nog wat leuke kringloop gelukjes aan, die ik hier maar meteen bij op de foto zette. 

This is where the magic happens. Een vreemd gevormd bureau waar ik heerlijk mijn ruimte heb. En vandaag wilde ik deze plek eens aan jullie laten zien, of eigenlijk, mijn favoriete plek laten zien. Op dit bureau staan namelijk een aantal favorietjes die ik aan jullie wil showen. Allereerst mijn kringloopgelukjes; de stoere looplamp en het lieve kistje. Ideaal voor licht op je werkplek en het kistje voor de nodige opbergruimte. Een aantal fijne prints, wat altijd werkt voor de nodige inspiratie.

En dan, mijn favo speaker! Een tijdje geleden spotte ik dit fijne exemplaar op Etsy en was ik op slag verliefd. Geen nare stekkers (die hebben we namelijk al genoeg in de werkkamer) en een fraai design. Perfect voor mij dus. Dit mooie exemplaar van Soowoomii is verkrijgbaar in twee verschillende maten, voor mijn Iphone 6s had ik de grote variant nodig, en hij past inderdaad perfect! Daarnaast geeft hij een perfecte muziekbeleving en word de klank van je telefoonspeaker erg verbeterd door dit natuurlijke exemplaar, de liedjes klinken ineens veel leuker ;) Hij versterkt de muziek zo’n 1,5 keer en zorgt hierbij voor de perfecte achtergrondmuziek tijdens het werken. Want eerlijk is eerlijk, muziek maakt de werkdag altijd een beetje beter! Vind je ook niet?

 

Liefs,

Lieke

 

,
DEZE BLOGPOST IS TOT STAND GEKOMEN IN SAMENWERKING MET SOOWOOMII. IK GEEF ALTIJD EEN EERLIJKE REVIEW OVER PRODUCTEN OF OVER EEN MERK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *