Pistache Zwolle

Pistache Zwolle

Tijdens een bezoekje aan een vreemde stad is niets leuker dan het vinden van leuke plekjes, ook wel hotspots genoemd. Omdat het er zelf vaak bij inschiet om deze op te zoeken, som ik ze hier vast voor je op. Vandaag gaan we naar Zwolle, waar midden in het centrum Pistache te vinden is. In de mixstore vindt je onder andere leuke lifestyle artikelen van verschillende merken en ondernemers, een snoepwinkel en je kunt er een heerlijk kopje koffie drinken. 

Een dagje Zwolle op de planning? Vergeet dan deze gave hotspot niet! Een heerlijke plek voor een lekker broodje, maar ook dé plaats waar je terecht kunt voor al je benodigde cadeautjes. Van opa tot zusje, of het vaderdag dat binnenkort voor de deur staat, voor iedereen is er wel iets leuks te vinden. In het pand zitten verschillende ondernemers, lifestyle en interieur merken die er hun producten presenteren en natuurlijk verkopen. Naast dat er hele leuke items te vinden zijn bij Pistache, is de winkel ook nog eens heel erg leuk aangekleed. Ook niet geheel onbelangrijk, vind ik als echte interieur fan.

DSC_0994

DSC_1000

DSC_0990

 

DSC_1005

De sfeer bij Pistache is meteen zichtbaar. Beneden worden stoere kleuren gecombineerd met fris wit en veel hout. Boven vormt de OSB wand een echte eyecatcher! De zwarte lijsten en stoere items komen hierdoor nog beter tot zijn recht. De lunchroom/koffiebar heeft zijn eigen hoekje. Voor de deur zijn buiten de gezellige, met vintage gecombineerde zitjes al te vinden, maar binnen is het helemaal leuk! Een mix van moderne stoeltjes, denk hierbij bijvoorbeeld aan het merk Zuiver, wordt gecombineerd met ouderwetse schoolstoeltjes en de fiets boven de balie maakt het helemaal af. Het spelen met vloerkleden brengt extra gezelligheid wat continu uitnodigt tot het wegzakken met een heerlijke kop koffie. Geniet jij nog even van de plaatjes, dan zie ik je daar!

Pistache Zwolle: www.pistache-zwolle.nl

DSC_1002

DSC_1016

DSC_1021

DSC_1023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *