holtbar groningen

holtbar groningen

Tijdens een bezoekje aan een vreemde stad is niets leuker dan het vinden van leuke plekjes, ook wel hotspots genoemd. Omdat het er zelf vaak bij inschiet om deze op te zoeken, som ik ze hier vast voor je op. Vandaag gaan we naar Groningen, waar bijna midden in het centrum Holtbar te vinden is. Een toffe winkel waar je terecht kunt voor een heerlijke koffie, maar ook om heerlijk te shoppen!

Wanneer je je in Groningen bevind en een keer langs Holtbar loopt, word je meteen naar binnen gezogen. Wat ziet deze winkel er gezellig uit! Van buiten, maar wanneer je binnen loopt ben je ook meteen verkocht. Je kunt bij Holtbar terecht voor een heerlijke kop koffie, een lekker taartje of voor een toffe selectie interieur accessoires. In alles probeert het concept uniek te blijven; niet de broodjes die je bij de buren ook vind en qua accessoires vooral veel unieks en onbekends. Denk bij dit laatste aan leuke Scandinavische merken, merken van onbekendere ontwerpers en vooral niet teveel van hetzelfde item inkopen. Zo voorkomt Holtbar dat straks heel Groningen met hetzelfde interieur zit. Oh, leuk detail om niet te vergeten. Holtbar en creativiteit zit in het bloed. De te leuke conceptstore wordt gerund door Jacobien, de taarten worden gebakt door moeders en ook zus heeft gewerkt binnen hetzelfde bedrijf. Als dat niet zorgt voor een creatieve dosis gezelligheid? De hoogste tijd om snel een bezoekje te brengen aan dit leuke concept!

Holtbar conceptstore: www.holtbar.nl

hotspots-holtbar-groningen-2 hotspots-holtbar-groningen-3 hotspots-holtbar-groningen-4 hotspots-holtbar-groningen-5 hotspots-holtbar-groningen-6 hotspots-holtbar-groningen-7 hotspots-holtbar-groningen-8

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *