folk conceptstore groningen

folk conceptstore groningen

Tijdens een bezoekje aan een vreemde stad is niets leuker dan het vinden van leuke plekjes, ook wel hotspots genoemd. Omdat het er zelf vaak bij inschiet om deze op te zoeken, som ik ze hier vast voor je op. Vandaag gaan we naar Groningen, waar bijna midden in het centrum Folk conceptstore te vinden is. Een toffe winkel waar je terecht kunt voor een mix van design, interieur en kleding. 

Bij Folk vind je alles; van dat toffe notitieboekje tot aan dat leuke jurkje en van een groene plant tot aan een dosis leesvoer. Alles dus. Naast een selectie van de mooiste, vaak Scandinavische merken, verkopen ze bij Folk ook nog eens veel van de wat kleinere start-ups. Hoe leuk is het om deze merken op deze manier te leren kennen? Daarbij zijn de twee eigenaren ook nog eens erg creatief en verkopen zij ook nog eens een eigen selectie producten in hun toffe winkel. Want naast dit gezamenlijke project hebben beide ook nog een eigen onderneming in interieur- en meubelsector. Hierdoor weten zij precies wat mooi en hip is, en passen dit moeiteloos toe in de winkel op interieur en styling gebied. Dus heb je binnenkort toevallig een dagje Groningen op de planning staan? De prachtig gestylede etalage en winkel van Folk is niet te missen!

Folk conceptstore: www.folkconceptstore.nl

hotspots-folk-conceptstore-2 hotspots-folk-conceptstore-3 hotspots-folk-conceptstore-4 hotspots-folk-conceptstore-5 hotspots-folk-conceptstore-6 hotspots-folk-conceptstore-7

 

 

1 Reactie

  1. juni 9, 2017 / 12:32 pm

    Wat een onwijs leuke winkel! Het valt me de laatste tijd al op dat er steeds meer van dit soort winkeltjes komen. Moet zeggen dat ik dat enorm leuk vind, dat er meer focus ligt op interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *