Buuf in de Serre Amersfoort

Buuf in de Serre Amersfoort

Tijdens een bezoekje aan een vreemde stad is niets leuker dan het vinden van leuke plekjes, ook wel hotspots genoemd. Omdat het er zelf vaak bij inschiet om deze op te zoeken, som ik ze hier vast voor je op. Vandaag gaan we naar Amersfoort, bijna in het centrum zit Buuf in de Serre. Je raad het nooit, een heerlijk koffietentje in een serre. 

Een tijdje geleden ontdekte ik deze gave hotspot. Buuf in de Serre te Amersfoort. Ik kwam het bij toeval op Instagram tegen en tijdens een dagje Loods5 leek het mij een geschikt moment om deze plek eens te bezoeken. Van afstand zag ik het al, dit was een leuk tentje! Eenmaal binnen was het de hoeveelheid wit, in combinatie met het hout, mintgroen en zwart die mij deden smelten. Wat mooi allemaal. En dan hebben we het nog niet eens over de gave, mintgroene schoolstoeltjes!

DSC_0373

DSC_0378

Naast een mooie uitstraling heeft Buuf ook nog eens een ijzersterk concept. Het is namelijk geen gewoon koffietentje, allesbehalve zelfs. De bedoeling is dat je hier naartoe komt voor je kopje koffie of thee, en deze aanvult met een heerlijke, versgebakken lekkernij; taart. De twee vriendinnen, Carmen en Cesare, konden van hun droom werkelijkheid maken door het winnen van de wedstrijd van de Mariënhof, waarbij het beste horeca concept het pand mocht betrekken. Sindsdien zijn ze helemaal in hun sas met hun eigen bedrijfje. En de taart natuurlijk.

Buuf in de Serre: www.buufindeserre.nl

DSC_0387

DSC_0383

 


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *