Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op Streept! Mijn naam is Lieke Bovenmars, ik ben 22 jaar jong en ben afgestudeerd Interieurontwerper (CIBAP Zwolle, 2017) en Interieur- & Concept stylist (Academie Artemis Amsterdam, 2019). Deze twee diploma’s zorgen ervoor dat ik zowel vaardigheden heb op het gebied van interieur en ontwerp, maar ook veel geleerd heb over styling, conceptontwikkeling en het vormgeven van mooie beelden.

Buiten mijn werk om maak je mij blij met koffie, een prachtig fotoboek of magazine, pasta pesto, sushi, kaasstengels, een unieke reis én door leuke en gekke dingen te doen met fijne mensen.

Ik hou van herinneringen maken en van uitdagingen. Ik word gelukkig van dingen proberen die onbereikbaar zijn. Uniek zijn. Dat is iets wat ik belangrijk vind. Zowel in persoonlijkheid als in uitstraling naar anderen. Zo vind ik het van onwijs belang dat jij als winkel uniek bent, je jezelf weet te onderscheiden van de rest.

Mijn twee opleidingen hebben ervoor gezorgd dat ik mijn geleerde skills goed kan combineren en samen kan inzetten om iets unieks te creëren voor jou. Ik help jou met het neerzetten van jouw persoonlijke interieur, eentje die past als een jas. Maar ik help jou ook graag voor jouw winkel of bedrijf aan een succes-concept. Want waar jij onwijs goed bent in jouw vak, maak ik jouw bedrijf uniek met de kennis uit mijn vak!

Wil jij graag een kijkje achter de schermen? Of wil jij nog meer inspiratie opdoen? Neem dan ook eens een kijkje op mijn Instagram, Facebook en Pinterest. Hopelijk tot snel!