Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op Streept! Mijn naam is Lieke Bovenmars, ik ben 21 jaar jong en ben afgestudeerd Interieurontwerper (CIBAP Zwolle). Toch wilde ik graag nog meer leren en besloot ik een nieuwe uitdaging te zoeken in de opleiding Interieurstyling aan Academie Artemis in Amsterdam. Hiermee verdiep ik mij verder in styling, het ontwikkelen van concepten en het vormgeven van mooie beelden. Dit alles om mijn focus straks nog meer te kunnen leggen op de conceptontwikkeling voor bedrijven en winkels.

Buiten mijn werk om maak je mij blij met koffie, een prachtig fotoboek of magazine, pasta pesto, sushi, taart, een unieke reis én door leuke en gekke dingen te doen met fijne mensen.

Ik hou van herinneringen maken en van uitdagingen. Ik word gelukkig van dingen proberen die onbereikbaar zijn. Ook in een interieur of een concept; unieke dingen creëren is helemaal mijn ding!

Wil jij graag een kijkje achter de schermen? Of wil jij nog meer inspiratie opdoen? Neem dan ook eens een kijkje op mijn Instagram, Facebook en Pinterest. Hopelijk tot snel!